↓ Klik hier voor onze producten en services
Portservice Wij leveren een grote variatie aan diensten, waaronder het droogzetten van verschillende types schepen en alle mogelijke scheepsreparaties.
Paintservice Paintservice is gespecialisereerd in oppervlaktebehandelingen van schepen, metalen constructies, onderdelen, hekken, enz...
Powerservice Portservice importeert en verdeelt marinemotoren en stroomgroepen van Baudouin. Via Powerservice plaatst, onderhoudt, en reviseert het bedrijf dieselmotoren van alle merken. Portservice is eveneens agent van Bukh-motoren, motoren voor de pleziervaart.
Partservice Portservice beschikt over een wereldwijd netwerk, waardoor het mogelijk is om elk nieuw of tweedehands motoronderdeel - indien het nog beschikbaar is - te bestellen.
Propellerservice Wij herstellen alle merken scheeps-, jacht- en boegschroeven. Het draaien van schroefassen en roerassen tot 6 meter gebeurt op de draaibank. Ook voor allerhande draai- en freeswerken kunt u bij ons terecht.
Pipeservice Portservice is specialist in het installeren en herstellen van leidingen, afsluiters en volledige installaties.
Pumpservice Portservice richt zich op pomprevisies, onderhoud van pompen en ook op de installatie van nieuwe pompen.

Kwaliteitsvolle scheepsherstellingen voor iedereen!

PORTSERVICE

Scheepswerf Portservice is gevestigd in Gent. Met onze twee monumentale droogdokken van 130m op 13m en van 70m op 11m, die in 1888 gebouwd werden in het kader van de uitbreiding van het kanaal Gent-Terneuzen, leveren wij een grote variatie aan diensten, waaronder het droogzetten van verschillende types schepen en alle mogelijke scheepsreparaties. Wij zijn een familiebedrijf dat geleid wordt door vader en zoon, een bedrijf waar service en persoonlijk contact met de klant op de eerste plaats komen.

Vriendelijke groet,
Paul en Peter Paul De Rycke

 •  

  PAINTSERVICE

  Paintservice is gespecialisereerd in oppervlaktebehandelingen van schepen, metalen constructies, onderdelen, hekken, enz... Dit behelst het gritstralen, het hogedruk waterstralen en het aanbrengen van diverse verfsystemen.
  Meer →

 •  

  PROPELLERSERVICE

  Wij herstellen alle merken scheeps-, jacht- en boegschroeven. Het draaien van schroefassen en roerassen tot 6 meter gebeurt op de draaibank. Ook voor allerhande draai- en freeswerken kunt u bij ons terecht.
  Meer →

 •  

  POWERSERVICE

  Portservice importeert en verdeelt marinemotoren en stroomgroepen van Baudouin. Via Powerservice plaatst, onderhoudt, en reviseert het bedrijf dieselmotoren van alle merken. Portservice is eveneens agent van Bukh-motoren, motoren voor de pleziervaart.
  Meer →

 •  

  PIPESERVICE

  Portservice is specialist in het installeren en herstellen van leidingen, afsluiters en volledige installaties.
  Meer →

 •  

  PARTSERVICE

  Portservice beschikt over een wereldwijd netwerk, waardoor het mogelijk is om elk nieuw of tweedehands motoronderdeel - indien het nog beschikbaar is - te bestellen.
  Meer →

 •  

  PUMPSERVICE

  Portservice richt zich op pomprevisies, onderhoud van pompen en ook op de installatie van nieuwe pompen.
  Meer →